Eksklusivt Online Meditationskursus

 

Når du vælger at deltage i mit online meditationsforløb, vil du opleve:

·    At have følelsen af overskud og energi

·    At kunne håndtere og slippe af med stress og angst·      

·    At kunne mærke hvad du brænder for

·    At have åbent sind og hjerte

·    At være mere proaktiv end reaktiv – at være kaptajn i eget liv

·    At være mere nærværende overfor dig selv og dermed andre

At meditere er ikke et quick fix, som vil give dig magtfulde kræfter fra dag et. Det er en vej i livet, som kræver 15 min om dagen eller længere tid. Men med regelmæssige meditation, vil du helt konkret opleve at du slipper af med, tankemylder og du bliver bliver et menneske, der ser folk i øjnene og er nærværende med det du foretager dig.

Kurset her, sætter dig godt i gang med videotutorials og du vil altid kunne gå tilbage og bruge materialet, når først du har adgang.

Hvad får du?


29 videoer der sikkert guider dig igennem forskellige variationer over meditation


Introduktion

Varighed: 7:54 minutter

Kort resume: Her fortæller jeg lidt om min egen baggrund og om hvorfor jeg bruger meditation. Jeg fortæller hvad jeg selv har fået ud af meditation og om min spirituelle rejse hertil.

Hvad er meditation

Varighed: 1:47 minutter

Kort resume: Meditation får sindet til at falde til ro. Når du mediterer, aktiveres det parasympatiske nervesystem, som får dig til at slappe af. Det normaliserer din fysiske og psykiske tilstand.

Fordele ved meditation

Varighed: 3:29 minutter

Kort resume: At meditere behøver hverken at være svært eller tage lang tid, og der er mange fordele ved at bruge meditation. Jeg fortæller her, om at ”være mere hjemme” i dig selv.

Hvad opnår jeg med meditation

Varighed: 1:49 minutter

Kort resume: Meditation kan skabe ro i den daglige støj og det tilbagevendende tankemylder. Du kommer meget mere i balance, når du mediterer regelmæssigt og bliver sikker i dine valg.

Gode råd

Varighed: 2:20 minutter

Kort resume: Ved at have de samme rutiner før din meditation, træner du din hjerne til at indstille sig på meditation hurtigere og hurtigere. Du vil hurtigt opleve en at din krop finder hurtigere ro.

Ofte stillede spørgsmål

Varighed: 22:31 minutter

Kort resume: I de 20 år jeg har undervist i meditation på Sjövik, har jeg fået mange spørgsmål. Jeg gennemgår her nogle af de spørgsmål jeg får igen og igen.


Hvordan mediterer jeg?

Varighed: 5:08 minutter

Kort resume: Har du aldrig mediteret før, så har du her en guide til hvordan du starter skridt for skridt. Her høre du lidt om siddestilling og hjælpemidler som puder, faste rutiner.

Hvad er pre-meditation?

Varighed: 10:35 minutter

Kort resume: I denne video fortæller jeg om forskel på pre-meditation og meditation. Om hvordan elementer i vores barndom, kan have skabt nogle handlingsmønstre for os i dag.

Din første pre-meditation

Varighed: 23:18 minutter

Kort resume: Velkommen til din første pre-meditation. En forberedelse til gode meditationsoplevelser med gode rutiner som vores hjælp.

Sæt din dagsorden

Varighed: 12:54 minutter

Kort resume: En morgenmeditation er for mig et rigtig vigtigt redskab til at starte dagen med overskud. Du vil komme til at starte din dag med en klar intention for dagen.  

Start dagen med bevisthed og nærvær (meditation)

Varighed: 17:29 minutter

Kort resume: Med regelmæssig morgenmeditation oplever flere at have følelsen af at udrette noget. Det giver en generel følelse af at have lykkedes.

Introduktion til 'grounding'

Varighed: 0:42 minutter

Kort resume: Hvor andre meditations-former kan fokusere mere på visualisering af energi, fokuserer denne på at stå fast og du mærker et stærkt solidt fundament i dig selv.

Grounding meditation

Varighed:25:55 minutter

Kort resume: Når du kan være nærværende med dig selv, så kan du også være det i dine relationer til andre. Jo mere du praktiserer grounding-meditationer, des mere nærværende vil du blive.

Introduktion til meditation i naturen

Varighed: 3:19 minutter

Kort resume: Der er flere elementer du kan bruge i din meditation. At meditere i naturen, kan opleves som at skabe en stærkere connection (forbindelse) til moder jord.

Meditation i naturen

Varighed:17:50 minutter

Kort resume: At meditere i naturen kan være en smuk og nærværende oplevelser. Det får dig til at vende opmærksomheden på din dit åndedræt og på hvad der rører sig i dig.

Introduktion til musik meditation

Varighed:6:50 minutter

Kort resume: Når du lytter til musik, opstår der helt naturligt vibrationer og følelser i os. Musik er gavnligt for evnen til at fokusere, det er stemningspåvirkende og sanseforstærkende.

Musik meditation

Varighed: 6:50 minutter

Kort resume: Mærk hvordan musikken påvirker dig og giv din krop en dybere oplevelse af nærvær. Musik-meditation kan give en oplevelse af at få dine følelser i balance og give dig ny sprudlende energi.

Introduktion af 'Afstress med meditation'

Varighed: 2:31 minutter

Kort resume: Stress er noget vi alle sammen kender, fordi det ofte er en del af det miljø vi befinder os i i hverdagen. Meditation kan hjælpe dig med at give slip på angst og stress.

Afstress meditation

Varighed: 14 minutter

Kort resume: I denne meditation taler jeg om noget, der kaldes, chakraerne. Det kan lyde spirituelt, men det faktisk nerveknudepunkter i din krop centreret omkring dit underliv, din mave, solar plexus, hjertet, omkring halsen og i panden.

Afstress meditation

Varighed: 24 minutter

Kort resume: Jeg vil her guide dig igennem en træning af chakraerne/nerveknudepunkterne. Når du bliver bevidst om at mærke efter, og fokuserer på din krop, så vil du efter nogen tid opleve øget koncentrationsevne og overskud i din hverdag.

Afstress meditation

Varighed: 44 minutter

Kort resume. Stop op og mærk dig selv gennem denne 44 min. lange meditation hvor jeg med musik og min stemmeføring vil hjælpe dig med at rumme stressede situationer med bedre overskud.

Introduktion til 'Mærker du dine følelser og hvordan håndtere du dem'

Varighed: 39 minutter

Kort resume: Denne meditation er dedikeret at træne at opleve en følelse i din krop. Udviklingspsykologien har lært os en masse om hvad følelser opstår af. Jeg taler her om følelserne fra fosterstadiet samt de første 3 år af et barns liv.

Meditation 'Mærker du dine følelser og hvordan håndtere du dem?

Varighed:9:35 minutter

Kort resume: Har du en følelse i din krop, som er svær at rumme, eller håndtere? Det kan være en følelse af fortvivlelse, som har sat sig fast, og som du har svært ved at slippe igen. Lær at håndtere disse situationer.

Meditation med lydskåle. Naturen og kroppens vibrations frekvens

Varighed: 9:39

Kort resume: Denne meditation er en frekvens-healing meditation. Lydskålene vibrerer med forskellige toner og frekvenser. Du vil typisk reagere mere på nogle lyde frem for andre.

Solnedgang (falde ned) meditation

Varighed: 12 minutter

Kort resume: Efter en lang og måske travl dag, vil de fleste have gavn af ”at falde ned' og at samle og afslutte dagens ydre påvirkninger. Denne meditation vil give dig følelsen af at have ryddet op i tankerne og tæmmet den tankemylder en travl dag kan give.

Trommerejse meditation

Varighed: 9:08 minutter

Kort resume: Denne meditation er en lyd-meditation men her lytter vi til bas dybe trommerytmer. Trommen får os til at slapper helt af i trygge omgivelser, og det tillader at vi lader bevidstheden at træde lidt til side så.

Udsidnings. Meditation i nattens mørke

Varighed: 19:51 minutter

Kort resume: I denne meditation befinder vi os i skovens dybe stille ro. Bålet har siden mennesket lærte at lave bål, været brugt til renselse bogstaveligt talt men også spirituelt. Vi har renset vores redskaber i bålet, men bålet associeres også med mental renselse.

Expansion. Spirituel fordybelses meditation

Varighed: 14:33 minutter

Kort resume: Denne meditation er en lidt dybere rejse ind i dig selv. Her åbner vi helt op for alle dine chakra (nerveknudepunkter). Du træner din opmærksomhed på spændinger og din kontakt til din krop.

Afrunding og nedlukningsmeditation

Varighed: 8:48 minutter

Kort resume: Jeg vil anbefale afrundingsmeditationen, efter du har brugt en af de andre meditationer. Det kan være sårbart at se nogle af vores følelser i øjnene og udvide vores bevidsthed om vores reaktionsmønster.

Daglig meditation (gratis)

Varighed: 14:27 minutter

Kort resume: Vi er så vant til at vi skal gøre noget for at opnå noget. I meditationen gør vi det modsatte. Vi oplever åndedrættet som allerede er med os i livet, men nu giver vi det alt vores opmærksomhed.

Hvordan ønsker du at betale?

1.596 kr.

Engangsbetaling

Adgang til materialet i minimum 2 år

Adgang til 29 videoer

2 betalinger 798 kr./mdr

Betaling i 2 rater uden gebyr

Adgang til materialet i minimum 2 år

Adgang til 29 videoer

3 betalinger 532 kr./mdr

Betaling i 3 rater uden gebyr

Adgang til materialet i minimum 2 år

Adgang til 29 videoer

Hvorfor meditere?

Har du brug for mere overskud og at øge dit fokus, din koncentration og din kreativitet? Eller oplever du stress i hverdagen, sover dårligt, oplever angst og mangler overskud til at tackle dit livs udfordringer? Det at mediterer regelmæssigt er bevist igen og igen at have en gavnlig effekt på din fysiske og psykiske sundhed. Ved at meditere vil du genfinde indre ro, og opleve at kunne øge din koncentrationsevne og dit generelle overskud i din hverdag.

Hvordan gør jeg?

Ved at lærer at meditere, får du redskaberne til at acceptere livets udfordringer og rumme negative tanker og følelser. Mediterer du dagligt, blot i 5 minutter eller længere, oplever mange øget mental velbefindende og trivsel, men også at de handler mere konstruktivt og problemløsende. Vores dybdegående online meditationsforløb løber over flere moduler som du skridt for skridt gennemgår hjemme i din stue, i dit sommerhus eller der hvor du kan få tid og ro til det.

Hvad får jeg?

Ved at starte eller genfinde din meditationspraksis med et online meditationskursus, giver du dig selv et pusterum i en travl hverdag. Du bliver også vejledt gennem grundlæggende meditationsteknikker, forståelsen af dem, og du får hjælp til at arbejde dybere med dine reaktions- og følelsesmønstre.

Det er til dig, som aldrig har mediteret før, men også til dig, som allerede er kommet i gang med at meditere og gerne vil fortsætte rejsen og får nye redskaber og indsigter.

Jeg vil glæde mig rigtig meget til at folde meditationsforløbene ud sammen med dig, og undervise dig i hvad meditation er, hvordan du bruger den og hvad du kan få ud af den i din dagligdag.


Jesper Westmark

Ofte stillede spørgsmål


Vil jeg altid have adgang til kurset?

Ja. Du vil altid have adgang til kurset. Du kan altså bare se kurset igen og igen.


Hvor mange gange kan jeg se kurset?

Så mange gange du har lyst til. Ingen begrænsninger.


Hvad hvis jeg fortryder mit køb?

Du kan indenfor 14 dage med under 20% af kurset set få alle dine penge igen.